DNI®-test

Pro-Fits haalt met de DNI®test talenten naar boven bij medewerkers waardoor uw organisatie beter gaat functioneren


Online test- en matchsysteem

DNI®test is een online test-en-matchsysteem waarin persoonlijke competenties van medewerkers getest en gematcht worden tegen de best passende functie. Het rapport geeft antwoord op de volgende vragen:

  • Wat wil ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat kies ik omdat het bij me past?
  • Wat moet ik doen om daar te komen?

 

DNI®test

Uitkomsten matchen aan de gevraagde competenties en vaardigheden

Het unieke van de DNI®test is gelegen in de mogelijkheid om de uitkomsten van de test te matchen met de gewenste competenties/vaardigheden die de huidige of nieuwe functie van een medewerker vraagt.

Deze match toont op detailniveau in het ‘matchrapport’ de ‘gaps’ tussen de uitkomsten van de test van de kandidaat en de mate waarin deze competenties (conform het profiel) nodig zijn voor de succesvolle uitvoering van de functie. Deze matchrapporten geven ook per medewerker direct inzicht in de gewenste ontwikkeling/opleiding om gestelde doelen te bereiken.

Persoonlijk

Afhankelijk van het doel van de test gaan onze experts met de gegevens aan de slag. Daarbij kun je er altijd op rekenen dat we jouw privacy hoog in het vaandel hebben staan en nooit iets met gegevens wordt gedaan waar je geen toestemming voor hebt gegeven.